OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Erätukku Seinäjoki

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Haarp
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2008
Viestejä: 124

LähetäLähetetty: 06.09.2009 16:11    Viestin aihe: Erätukku Seinäjoki Vastaa lainaamalla viestiä

Jahas tuli sitten maililla viestiä, että perätukku löytyy Seinäjoeltakin ja oikein kanta-asiakas ilta olisi tiedossa. Voi huoh. Joskus olen camopuvun tuolta ostanut ja nyt sitten oikein kanta-asiakas.
Ilmeisesti ei paikkakunnalla kovinpitkään ko. puljua ole ollut? En löytänyt myöskään aikaisempaa ketjua Seinäjoen erätukusta joten laitetaan uusi tulille.

perätukku kirjoitti:

Arvoisa asiakas!

Kutsumme sinut ja ystäväsi kanta-asiakasiltaan maanantaina 7.9.2009 klo 18-21. Illan aikana asiantuntijamme esittelevät GPS-laitteita, VHF-radiopuhelimen, asekaappeja, kalastustarvikkeita ja metsästysasuja. Lisäksi myymälässämme paljon erikoistarjouksia mm. HOUKUTUSKUVIA 1e, TURVALIIVI 1e ja NorthICE liner sukat 1e. Kanta-asiakkaana saat lisäksi 10% lisäalennuksen illan aikana tehdyistä ostoksista.

Tarjoamme illan aikana myös pullakahvit.

Tervetuloa!
Erkki Haukkala
myymäläpäällikkö


Tuo ilmeisesti kuitenkin suht avoin tilaisuus oikeasti vaikka illalla sulkemisajan jälkeen onkin. Voisihan tuolla käydä kääntymässä jos jaksaa josko saisi vaikka päälukua kyke/sorsaparveen tms.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
torant
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Huh 2009
Viestejä: 2238

LähetäLähetetty: 06.09.2009 17:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Piti kanssa kirjoittaa, että jos ei muuten homma kiinnosta, niin kyyhkyn tai sorsan kuvat 1e kpl, on jo edukas. Juot pullakahvit, ostat hirveen läjän kuvia, ja kun rupeevat muuta kauppaamaan, niin lähet kotio.. P.S. kysyppä piruttaan niistä jousista ja kiikareista jos menet.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Haarp
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2008
Viestejä: 124

LähetäLähetetty: 07.09.2009 22:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pah ja *askanmarjat.

Toivoin että edes kyyhkykuvia olisi ollut tuossa 1e/kpl tarjouksessa mutta vain perushalpahallisorsaa joita itsellä on tarpeeksi muutenkin. Hanhikuvat oli kyllä halpoja 10e/tsipale jos sellaisia olisi tarvinnut. Itse en hanhesta joten eipä ollut iloa.

Emännälle piti ulkoulupukua katsoa kun sellaisen halusi mutta varastossa oli ruhtinaallisesti 2 kokoa punamustaa, oisko ollu xxs ja xl tai vastaavaa. Muutenkin suht pieni putiikki kaikkinensa tuo Seinäjoen erätukku. Enemmän ostettavaa löysin naapurin hongkong myymälästä ja luultavasti parempilaatuisiakin Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com