Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Snaipperi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Kes 2007 Viestejä: 163 Paikkakunta: Oulu
|
Lähetetty: 15.09.2010 17:07 Viestin aihe: Suolaamisesta vielä |
|
|
Tuli uusi aihe vahingossa. tämä kuuluu tuonne hirvenlihan palvaus osioon. Modet vois poistaa
Nyt on lihat suolassa ja perjantaina olis pöntön tulikoe. Mitenkä mielestänne tuo suolaveden keittäminen.
Onko juuri väliä keittääkö suola veden vai ei. Toki suolalla höystetty keitetty vesi on vähemmän bakteerista kuin keittämätön, mutta sitten sinne upotetaan liha jossa varmasti on jonkinlaista bakteeritoimintaa.
Mitä asiaan sanoo arvon raati. _________________ Turha on peiliä syyttää, jos naama on vino. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 15.09.2010 20:31 Viestin aihe: |
|
|
Eiköhän Oulunkin kylmä hanavesi ole suht bakteerivapaata. Kloorin suhteen en ole niinkään varma. Sulaahan suola lämpimään veteen kylmää huomattavasti nopeammin, mutta ajan- ja energiankäytön kanssa lie sama, keitätkö veden vai hämmennätkö kylmää..... _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Perttu Itkonen Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Syy 2009 Viestejä: 140
|
Lähetetty: 12.11.2010 10:14 Viestin aihe: |
|
|
Eiköhän se merisuola tapa bakteerit... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|