Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
heguli Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Hel 2005 Viestejä: 5666
|
Lähetetty: 13.11.2010 10:13 Viestin aihe: |
|
|
vapaa se on meilläkin viikonloppu ja hirvee ei jahtaa kukaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Peiper Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Lok 2009 Viestejä: 513
|
Lähetetty: 13.11.2010 13:09 Viestin aihe: |
|
|
Villedz kirjoitti: | Vai että ammattileikkaaja jakaa lihat muille...jo on hirvenmehtuukin mennyt porvaritoiminnaksi. |
Oletko kenties kommunisti? Meilläkin oli aikoinaan porukassa entinen ammatti lihanleikkaaja. Se hoiti ja johti lihan paloittelun nimellistä korvausta vastaan (5e ruho). Oli mukava hakea siisti ja puhtaat lihat. Sitten seuran kommunisti klaani sai päähänsä, että kyllä me itsekin osataan. Tuloksena käsittämätön hirvenlihan raiskaus. No hirvenjauhelihaa on tullut sen jälkeen tullut syötyä jonkin verran. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Fspitz Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1296 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 13.11.2010 17:05 Viestin aihe: |
|
|
Hirvjahti valitettavasti ohi. Jouduinpahan ampumaan viimeisen lisenssihirven, Lotti näytti kyntensä noin ratamatkalta hirvilehmä nurin osuma lavantakana, hirvi hoiperteli menosuuntaansa n.5m. ja jälki kohtuu siistiä. Tuumaspa joku "tollaset meillä kaikilla tarttee olla ens kaudella.
ps Eka kaato Lotila _________________ Minkä sanoin sen voin myös perua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
simppa75 Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Hel 2005 Viestejä: 350 Paikkakunta: peltopyyparatiisi
|
Lähetetty: 13.11.2010 20:45 Viestin aihe: |
|
|
yksi aikuinen nurin,kolme jäljellä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Villedz Vieras
|
Lähetetty: 13.11.2010 21:05 Viestin aihe: |
|
|
4 vasaa on jäljellä,toivottavasti menee noiden kanssa pitkään
P.s En ole kommari en.Mutta useilla keijoporukoilla missä 200äijää ja 400lupaa on hirviveturit,lihanleikkaajat ja varmaan passimiehillä vielä vara-ampujat mukana. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
olsa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Mar 2006 Viestejä: 3024
|
Lähetetty: 13.11.2010 21:17 Viestin aihe: |
|
|
Peiper kirjoitti: | Villedz kirjoitti: | Vai että ammattileikkaaja jakaa lihat muille...jo on hirvenmehtuukin mennyt porvaritoiminnaksi. |
Oletko kenties kommunisti? Meilläkin oli aikoinaan porukassa entinen ammatti lihanleikkaaja. Se hoiti ja johti lihan paloittelun nimellistä korvausta vastaan (5e ruho). Oli mukava hakea siisti ja puhtaat lihat. Sitten seuran kommunisti klaani sai päähänsä, että kyllä me itsekin osataan. Tuloksena käsittämätön hirvenlihan raiskaus. No hirvenjauhelihaa on tullut sen jälkeen tullut syötyä jonkin verran. |
Meillä samoin, ruho vaan 50 ekua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vanha pappa Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Jou 2007 Viestejä: 2350
|
Lähetetty: 13.11.2010 21:29 Viestin aihe: hirvihommaa..... |
|
|
No tervehdys O . Kuinka on tuoni kantturoita niittänyt?Meillä vain jatkuu ja mukava niin.
Itte leikkaamme ruhot,opeteltu on jo aikoinaan ja hyvin on kaikki tyytyväisiä olleet On se ,perskuta sentään, ilo kattella ,kun nuorempi jahtiväki paloittelee oikiaoppisesti ja irroittelee vileet taitavasti ja sutjakasti.Paljon ovat kätevämpiä siinäkin hommassa,kuin me reumaset ropsikourat.
Terviisiä O. _________________ Vanha pappa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
olsa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Mar 2006 Viestejä: 3024
|
Lähetetty: 13.11.2010 21:53 Viestin aihe: Re: hirvihommaa..... |
|
|
vanha pappa kirjoitti: | No tervehdys O . Kuinka on tuoni kantturoita niittänyt?Meillä vain jatkuu ja mukava niin.
Itte leikkaamme ruhot,opeteltu on jo aikoinaan ja hyvin on kaikki tyytyväisiä olleet On se ,perskuta sentään, ilo kattella ,kun nuorempi jahtiväki paloittelee oikiaoppisesti ja irroittelee vileet taitavasti ja sutjakasti.Paljon ovat kätevämpiä siinäkin hommassa,kuin me reumaset ropsikourat.
Terviisiä O. |
Tervehdys, kyllä meilläkin on aina porukassa leikelty, ja homma on hallinnassa monella.
Oli poikkeus vuosi kun ei mukana olevat keksi tämän, palataan kyllä entiseen taas.
Jahti ohi taas tältä vuodelta.
Ter; o |
|
Takaisin alkuun |
|
|
huntikas Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Tam 2006 Viestejä: 795
|
Lähetetty: 14.11.2010 16:54 Viestin aihe: |
|
|
tänään oli yks niistä päivistä kun meininki oli niiku on the top
ensin koiran haukkua melkeen tunti n. 50-70m päässä sit pikku karkko ja hirvi nurin.
pienen porukan onnistumisen iloja, hyvällä hengellä!
10piikkiä... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kimmo Kossila Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Syy 2004 Viestejä: 315
|
Lähetetty: 14.11.2010 19:18 Viestin aihe: |
|
|
Naapuriseuran jämptin oppikirjamainen haukku. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
huntikas Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Tam 2006 Viestejä: 795
|
Lähetetty: 14.11.2010 21:03 Viestin aihe: |
|
|
kyllä, hyvin toimi koira. isän harmaa viihty alueella hetken ja lähti liiturin perään. mistäs kossila? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
Lähetetty: 14.11.2010 21:31 Viestin aihe: |
|
|
Villedz kirjoitti: | 4 vasaa on jäljellä,toivottavasti menee noiden kanssa pitkään
P.s En ole kommari en.Mutta useilla keijoporukoilla missä 200äijää ja 400lupaa on hirviveturit,lihanleikkaajat ja varmaan passimiehillä vielä vara-ampujat mukana. |
sä oot kyllä uskomaton spede!pitäskö kaikkien pilkkkoa kirveellä kaatopaikalla lihat säkkeihin ja kantaa autolle kilometrien päästä! Sitten arvottaisiin niistä epämääräisistä lihasäkeistä jokaiselle oma.Minun mielestä on saaliin kunnioittamista se, että se leikataankin oikealla tavalla.eikä mikään ole niin mukavaa kuin hakea pakastimesta hyvin leikattu paisti ja se on heti valmis laitettavaksi uuniin/pannulle. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
igorrock Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Maa 2004 Viestejä: 13930
|
Lähetetty: 15.11.2010 11:00 Viestin aihe: |
|
|
Lainaus: | Minun mielestä on saaliin kunnioittamista se, että se leikataankin oikealla tavalla. |
+1 . Tärkeintä että liha tulee käsitellyksi mahdollisimman asiantuntevasti. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Villedz Vieras
|
Lähetetty: 15.11.2010 16:07 Viestin aihe: |
|
|
astalo kirjoitti: | Villedz kirjoitti: | 4 vasaa on jäljellä,toivottavasti menee noiden kanssa pitkään
P.s En ole kommari en.Mutta useilla keijoporukoilla missä 200äijää ja 400lupaa on hirviveturit,lihanleikkaajat ja varmaan passimiehillä vielä vara-ampujat mukana. |
sä oot kyllä uskomaton spede!pitäskö kaikkien pilkkkoa kirveellä kaatopaikalla lihat säkkeihin ja kantaa autolle kilometrien päästä! Sitten arvottaisiin niistä epämääräisistä lihasäkeistä jokaiselle oma.Minun mielestä on saaliin kunnioittamista se, että se leikataankin oikealla tavalla.eikä mikään ole niin mukavaa kuin hakea pakastimesta hyvin leikattu paisti ja se on heti valmis laitettavaksi uuniin/pannulle. |
Meillä hirvi palotellaan paloihin nylkytallilla jonka jälkeen lihaköntät arvotaan ja viedään kotiin.Itse leikkaillaan sellaisiksi kun haluaa,ei onkelmia.Ei siinä mitään hätää jos porukassa on joku ammattilainen asialla,mutta olen käsittänyt että joillakin on jopa palkattuja lihanleikkaajia
Sitäpaitsi Spede on kuollut.Ääliö. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
petri r Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Huh 2004 Viestejä: 1512 Paikkakunta: Oulu
|
Lähetetty: 15.11.2010 16:44 Viestin aihe: |
|
|
hyvin mielellään maksan jatkossakin siitä, että ammattimies käsittelee minun ruokapöytään tulevat lihat. Eikä se ole edes "rahakysymys", ammattitaidottomilta menee varmasti tupla-aika ja muutenkin kun on aika tiukoilla...hyvä että viikonlopun jahtiin pääsee niin hyvällä mielellä jättää keskellä viikkoa olevan paloittelun väliin ja keskittyy silloin työ/kotihommiiin. Muutonkin ainakin meillä käyvä lihamies osaa kertoa paljonkin hyviä vinkkejä alkaen lopetuslaukauksista, pistämisestä, suolistamisesta, eläimen käsittelystä "matkalla" lahtivajalle ja erityisesti ruhon siistimisestä ennen kylmiöön laittamista. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|