OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

valurautapannu
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Konemies
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Huh 2006
Viestejä: 197

LähetäLähetetty: 23.07.2010 01:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Esilämmitys rohkeasti lähelle punaista,pikku pätkä saumaa kerrallaan ja heti perään naputtelut kuulapää vasaralla saumaan ja ympärille.

Ja kannattaa jäähdyttää hitaasti,esim villat ympärille,niin tulee parempi kuin uusi...
Kun on itse tehty.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
t3R0
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2006
Viestejä: 1610
Paikkakunta: K-S

LähetäLähetetty: 23.07.2010 17:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Enköhän mä sen koita hitsata ja sit lätyt samoilla lämpimillä. Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pirulainen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hel 2008
Viestejä: 1077

LähetäLähetetty: 24.07.2010 01:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mistä ihmeestä tuota suolatonta silavaa oikein löytäis. Kaupoissa eivät tunnu ees tietävän mitä se silava on Very Happy

nimim: kaksi pannua ja yksi pata pitäis rasvata kunnon aineella... rypsiöljy ei oo pitkäaikais-säilytykseen hyvää kamaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Juha
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Maa 2004
Viestejä: 1001
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 24.07.2010 01:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos ei lähimarketista löydy -> http://www.opa.fi/shop/product_details.php?p=357
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heguli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Hel 2005
Viestejä: 5666

LähetäLähetetty: 24.07.2010 07:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

pirulainen kirjoitti:
Mistä ihmeestä tuota suolatonta silavaa oikein löytäis. Kaupoissa eivät tunnu ees tietävän mitä se silava on Very Happy .


etsippä tilateurastamoja paikkakunnaltasi , kyllä niistä jollain on kotisikojakin lahtiin joutunut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jyräys
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Lok 2006
Viestejä: 3171
Paikkakunta: SS

LähetäLähetetty: 24.07.2010 10:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meillä ainakin tuota Muurikan silavaa on on ääs-marketissa hyllyssä.
Ja lihatiskiltäkin on saanut suolaamattomia ihranpalasia.
_________________
Save a tree - eat a beaver
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pirulainen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hel 2008
Viestejä: 1077

LähetäLähetetty: 24.07.2010 15:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Juha kirjoitti:
Jos ei lähimarketista löydy -> http://www.opa.fi/shop/product_details.php?p=357


Jumalauta! noin helpolla se sitten löytyi... KIITOS!

Olen tosiaan lähikaupan tiskiltä kyselly silavat, mutta joko a) ei oo tai b) mitä se on? Very Happy


Pitääpi piipahtaa maalikylillä, eiköhän ala löytyä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Turja
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 29 Lok 2007
Viestejä: 31
Paikkakunta: utajärvi

LähetäLähetetty: 25.11.2010 22:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ostin tuossa joitain viikkoja sitten ronneberryn iiison pannun ,en oikein tiijä mitä tekis uus pannu ja pekonikin voissa lilluessaan tarttuu kiinni ja pannussa on pinta niin karkee jos (uudella)villasukalla kerran pyyhkäsee niin tulee reikä.
Muilla ollut samanlaista sisään ajoa ?
_________________
Vaikka perse eellä puuhun !
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9501

LähetäLähetetty: 25.11.2010 23:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Turja kirjoitti:
Ostin tuossa joitain viikkoja sitten ronneberryn iiison pannun ,en oikein tiijä mitä tekis uus pannu ja pekonikin voissa lilluessaan tarttuu kiinni ja pannussa on pinta niin karkee jos (uudella)villasukalla kerran pyyhkäsee niin tulee reikä.
Muilla ollut samanlaista sisään ajoa ?


Vie kauppaan takaisin jos siihen villasukalla reijän saa... Laughing

Ei vaisen, rasvapoltitko sen? Itsellä tullut vastaan parillat jotka todella karheat, ja niitä ei saanut kunnolla rasvatuksi. Liekö sitten se karheus vai metalliseos (ei tarpeeksi huokoinen) syypäänä...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 26.11.2010 00:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kovaa käyttöä vaan niin se pannu paranee, muista paistaessa käyttää tarpeeksi lämpöä alussa. Jos tavarat pistää hieman viileälle pannulle niin jämähtää kiinni. Lisäksi liha kyllä yleensä tarttuu aina alussa kiinni, mutta hetken paistamisen jälkeen kun pintaa muodostuu niin se sitten irtoaa. Hieman erillainen siis käyttää kun tefloni jossa voit alkaa siirrellä lihapaloja heti kun ne olet pannuun pistänyt.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 26.11.2010 00:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kahden litran taikinan lättykestit vaan pystyyn!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 26.11.2010 02:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Keneltäköhän ioni on tuon oppinut!!?? Laughing Wink
Taisi olla allekirjoittanut, joka joskus muinoin tuon kertoi!? Embarassed
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 26.11.2010 10:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Höpö höpö. Olen käyttänyt valurautapannuja ja paistellut lättyjä jo silloin kun Vilperikin oli vielä nuori, salskea kloppi eikä tainnut edes arvata että joskus kirjoittelisi johonkin ihme internettiin (jota ei todellakaan vielä ollut tuolloin). Saattaapa olla herkkuja pöytään paistellut mummu joka joskus 70-luvulla minua asiasta valaisi kun siinä pirtin pöydän ääressä mansikkahilloa lättyihinsä läiskin. Rolling Eyes Että jätäpä valkosipulimies pullistelematta vaan. Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Musta
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 06 Maa 2009
Viestejä: 62
Paikkakunta: P-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 26.11.2010 20:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onko kokemuksia Hackman brasserie pannusta? Näytti ihan kelvolliselta pannulta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 26.11.2010 21:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pakko on perjantai-illan ratoksi jatkaa ystävällismielistä pissing contestia Vilperin kanssa kun se on niin kokkia niin kokkia.

Paaaaljon ennen Vilperiä, tämän aiheen kuudennessa viestissä ioni kirjoitti:
...Yksi hyvä konsti huoltaa valurautapannu on tehdä hirveä kasa lettuja voissa paistaen...


Mr. Green

Tuo Brasserie on todellakin enemmän pelkkä paistinpannu tuon reunan kulman vuoksi. Kastikkeet tahtoo loiskua tuollaisesta. Itselläni on samanmallinen svedupannu. Yleispannua jos hakee niin tässäkin aiheessa esiintynyt Ronneby on parempi.


Sämpy kirjoitti:
No eipä se tilalle saatu Hackmann ollut yhtään sen kummempi. Pohjan pitäisi olla hellan puolelta 0,3-0,6mm kovera, ja tämä koveruus suoristuu kun pannu kuumuu. Tilalle saadussa oli n. 1,4mm, en edes kokeillut paistaa vaan äänestin jaloillani ja vein kauppaan ja otin rahat takaisin.

Tilalle hain Stockkalta Le Courmet-merkkisen ruotsalaisen pannun, halk 28cm. Varsi siinä on mielestäni parempi kuin Hackmannissa, paksumpi ja käsittelemätön eli siitä saa paremman otteen. Ekat possunpihvit on nyt paistettu ja vaikutti rasvapoltto paremmalta kuin Hackmannissa ja pinnankarheus sileämmältä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Seuraava
Sivu 9 Yht. 11

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com