OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kaato, keklu, keittiö & karummat kropanosat
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20699
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 11.11.2023 17:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vuorokauden vetäytyminen, niin pintasavu on tasaantunut syvemmälle. Ei huono…

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20699
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 25.01.2024 20:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pari konkeloa tuli tehtyä peuranribsien kanssa.


Tuli vedettyä kaikki ribsit samaan vakuumiin; Ensinnäkin ei pysy pussi ehjänä, toisekseen vie aika lailla tilaa pakkasesta ja kolmanneksi perhe ei jotenkin ole näistäinnostunut pätkääkään.


Pakko sanoa, että nämä on kyllä todella oman maun mukaisia. Nuorta naaraspeuraa. Mutta kun katselee lautaselle jähmettyviä rasvamöykkyjä, niin veikkaan että kolesteroliarvo on palttiarallaa 60.

Täytyy jatkossa pakastaa "kertasatseja", kumminkin se 20 min uunissa ja valmiita.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20699
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 09.01.2025 20:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä


Ribsithän on tavallaan jo melko ”kaluttu aihe”


Itse olen tehnyt tämmöisiä kovia pintamauste-hommia; Rupimarinadi ja sitten grillikastikesively päälle. Pintamaku menee helposti överiksi, mutta perusaine on täysin mausteetonta. Yllättävän kohtuullisesti toimii kova kontrasti.


Poika oli yllättäen saanut tommosen joululahjaksi. Lainasin vähän. Tottakai kai ruokaa pitää laittaa ”käsimyöden ja tunteella”. Mutta onhan se niin, että jos on jonkinmoista mittadataa lopputuloksen tueksi, niin kyllähän siinä oppimismahdollisuus on.


Vähän oli aldente, omaankin makuun ja erityisesti rouvan. Folioon ja uunin jälkilämpöön.

Itelle ei ehkä ole enää niin se juttu, että vedetään peuranribsejä suoraan uunista niin, että veri lakkaa kiertämästä.


Nämä on melkein parhaimmillaan niin, että seuraavana päivänä veistetään irti luista johonkin ”jatkoprojektiin”. Kiinalaiset tietää, että luun vieressä on paras liha mavultaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TA
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Huh 2014
Viestejä: 2403

LähetäLähetetty: 10.01.2025 09:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hiukan saivartelen mutta ei tuo minusta al dentelta näytä vaikka vähän raakaa onkin.

Al dente "tuntuu" hampaissa.
_________________
Eksyvä ei tietä kysy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Sivu 11 Yht. 11

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com