OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 190, 191, 192  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Heppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Hei 2009
Viestejä: 182

LähetäLähetetty: 10.10.2012 21:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

majavoo,maksa kastiketta
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JMV
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Hel 2009
Viestejä: 257
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 11.10.2012 14:36    Viestin aihe: ö Vastaa lainaamalla viestiä

Keitettyä hirven syäntä, mausteena suola, pippuri ja laakerinlehti. Illala sitte paistinpannula käytettyjä hirven munuaisia maustettuna suolala, sipulilla ja hunaja-pippuri marinadilla. Punasta Oivariinia ja Pehtoori-leipää munuaisten kans, on se vain makea! Smile
_________________
Sole poka mikhään tiira..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 11.10.2012 19:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirviölihapullia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
A-Boltti
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Tou 2011
Viestejä: 544
Paikkakunta: Suomineidon käsivarsi

LähetäLähetetty: 11.10.2012 23:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itsetehtyä chili con carnea hirven jauhelihasta. Oli muuten hyvää Very Happy.
_________________
"Oh, no tears please. It's a waste of good suffering..."
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
umpikortto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2008
Viestejä: 713

LähetäLähetetty: 12.10.2012 00:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Graavisuolattua mettontäkkää, Ruisleipää ja runsaasti voita.

Kai nuo kaks viimestäki voi riistaksi laskea
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Megi
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 05 Maa 2012
Viestejä: 44

LähetäLähetetty: 13.10.2012 19:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rusakkoa viimemaaliskuulta. Herkullisempaa kuin viime kerralla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 13.10.2012 21:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

umpikortto kirjoitti:
Graavisuolattua mettontäkkää, Ruisleipää ja runsaasti voita.

Kai nuo kaks viimestäki voi riistaksi laskea

Riippuu kuka leiponu ja lypsäny Shocked ja ennenkaikkee kirnunu!!!
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Iso-Jaska
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Tam 2007
Viestejä: 2376
Paikkakunta: Lapland Finland

LähetäLähetetty: 16.10.2012 19:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

leivin uunissa haudutettuja hirven koparia. Hirven ossobuckoa. Hirven sydäntä ja poron kieltä. Lisänä ohraryynirieskaa tuoreen siian mädin kera sekä naurisraastetta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jyräys
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Lok 2006
Viestejä: 3171
Paikkakunta: SS

LähetäLähetetty: 18.10.2012 23:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Villisikapata tuli juuri valmiiksi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 19.10.2012 10:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aamupäivällä laitoin eilen uuniin hirven lapaa ison köntin luineen. Siihen päälle asettelin isohkoja paloja rasvaista sian lapaa ja pekonia. Vettä tietysti hieman piti laittaa suolan ja pippurin lisäksi. Olin päivän metsässä ja vaimo tuota oli päivän vahtinut. Oli muutaman tunnin keskilämmöllä ja lopuksi minua metsästä odottaessaan matalalla lämmöllä pari tuntia. Aivan loistavaa oli kyllä! Onneksi sitä on vielä padassa runsaasti jäljellä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 12383

LähetäLähetetty: 23.10.2012 15:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Viikko sitten napostelin jäniksen fileitä, tieltä jonkun muun yliajaman jäniksen noukin kyytiin, kun lämmin vielä oli. Nopeasti fileet voissa ja suolassa kuumassa pannussa mediumiksi. Mureaa ja hyvää.

Nyt pitäisi paloitella sitten ihan haulikolla saalistettu pupu, saas nähdä maltanko fileet pakastaa vai paistanko taas heti... Koivet pakastan kyllä ja muut roippeet keittelen irti luista ja liemen keitän kokoon fondiksi sipulin ja porkkanoiden kanssa. Se pakkaseen ja myöhemmin keittoon tai soosiin tai risottoon tms. Roipelihatkin menee sitten keitettynä pakkaseen, ovat monipuolista evästä wokkeihin, kastikkeisiin, keittoihin jne. Yhteen ateriaan kertyy helposti roippeista lihat niistä osista, mitkä useilla tulee heitettyä menemään...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tiger
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 2852
Paikkakunta: Sjoki/KäMä

LähetäLähetetty: 23.10.2012 19:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lihamureketta. Jäneksestä. Makkaroita tein kans jäneksestä ja hirvestä.
_________________
Syön ammuttua lihaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jmaa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Hel 2011
Viestejä: 144

LähetäLähetetty: 23.10.2012 19:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sortaja kirjoitti:
jmaa kirjoitti:
Paistettua jäniksen ulkofileetä, oli järisyttävän hyvää.
http://www.mtv3.fi/reseptit/index.shtml/paistettua-janiksen-ulkofileeta-ja-haudutettua-kaalia?1618218


Tuon voisi joskus testata.


Suosittelen vilpittömästi, oli parasta lihaa mitä koskaan olen syönyt. Fileinä "paksummat" päät ja kunnolla rosé sisältä. Nyt tuli mutustettua metsoa punaviinikastikkeessa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tiger
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 2852
Paikkakunta: Sjoki/KäMä

LähetäLähetetty: 23.10.2012 21:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eilen tein jäneksen ulkofileet. Hyvää oli. Suolaa ja pippuria pintaan. Kuumaan pannuun öljyä ja nokare voita. Pari minuuttia puoleltaan ja folioon vetäytymään noin viideksi minuutiksi. TUli melkeen kypsäksi, aavisuksen keskeltä punertava. Erittäin maukas.
_________________
Syön ammuttua lihaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Peto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 10304
Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.

LähetäLähetetty: 24.10.2012 15:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tigerin valmistamaa jänismakkaraa.

Hyvää oli.

Liekkö ollu vanha 50/50 resepti: yksi jänis ja yksi sika.
Jos jotain kehitettävää pitää löytää, niin seuraavalla kerralla pienempi jänis ja isompi sika. Wink

Nyt hirvikeitolle.
_________________
Vaikka muu häviää, niin metsästys jää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 190, 191, 192  Seuraava
Sivu 61 Yht. 192

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com