Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Heppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Hei 2009 Viestejä: 182
|
Lähetetty: 10.10.2012 21:20 Viestin aihe: |
|
|
majavoo,maksa kastiketta |
|
Takaisin alkuun |
|
|
JMV Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Hel 2009 Viestejä: 257 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 11.10.2012 14:36 Viestin aihe: ö |
|
|
Keitettyä hirven syäntä, mausteena suola, pippuri ja laakerinlehti. Illala sitte paistinpannula käytettyjä hirven munuaisia maustettuna suolala, sipulilla ja hunaja-pippuri marinadilla. Punasta Oivariinia ja Pehtoori-leipää munuaisten kans, on se vain makea! _________________ Sole poka mikhään tiira.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 11.10.2012 19:48 Viestin aihe: |
|
|
Hirviölihapullia. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
A-Boltti Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Tou 2011 Viestejä: 544 Paikkakunta: Suomineidon käsivarsi
|
Lähetetty: 11.10.2012 23:56 Viestin aihe: |
|
|
Itsetehtyä chili con carnea hirven jauhelihasta. Oli muuten hyvää . _________________ "Oh, no tears please. It's a waste of good suffering..." |
|
Takaisin alkuun |
|
|
umpikortto Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2008 Viestejä: 713
|
Lähetetty: 12.10.2012 00:41 Viestin aihe: |
|
|
Graavisuolattua mettontäkkää, Ruisleipää ja runsaasti voita.
Kai nuo kaks viimestäki voi riistaksi laskea |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Megi Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 05 Maa 2012 Viestejä: 44
|
Lähetetty: 13.10.2012 19:04 Viestin aihe: |
|
|
Rusakkoa viimemaaliskuulta. Herkullisempaa kuin viime kerralla. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
Lähetetty: 13.10.2012 21:25 Viestin aihe: |
|
|
umpikortto kirjoitti: | Graavisuolattua mettontäkkää, Ruisleipää ja runsaasti voita.
Kai nuo kaks viimestäki voi riistaksi laskea |
Riippuu kuka leiponu ja lypsäny ja ennenkaikkee kirnunu!!! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Iso-Jaska Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Tam 2007 Viestejä: 2376 Paikkakunta: Lapland Finland
|
Lähetetty: 16.10.2012 19:36 Viestin aihe: |
|
|
leivin uunissa haudutettuja hirven koparia. Hirven ossobuckoa. Hirven sydäntä ja poron kieltä. Lisänä ohraryynirieskaa tuoreen siian mädin kera sekä naurisraastetta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jyräys Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Lok 2006 Viestejä: 3171 Paikkakunta: SS
|
Lähetetty: 18.10.2012 23:31 Viestin aihe: |
|
|
Villisikapata tuli juuri valmiiksi |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 19.10.2012 10:59 Viestin aihe: |
|
|
Aamupäivällä laitoin eilen uuniin hirven lapaa ison köntin luineen. Siihen päälle asettelin isohkoja paloja rasvaista sian lapaa ja pekonia. Vettä tietysti hieman piti laittaa suolan ja pippurin lisäksi. Olin päivän metsässä ja vaimo tuota oli päivän vahtinut. Oli muutaman tunnin keskilämmöllä ja lopuksi minua metsästä odottaessaan matalalla lämmöllä pari tuntia. Aivan loistavaa oli kyllä! Onneksi sitä on vielä padassa runsaasti jäljellä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ollari Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Hei 2006 Viestejä: 12383
|
Lähetetty: 23.10.2012 15:50 Viestin aihe: |
|
|
Viikko sitten napostelin jäniksen fileitä, tieltä jonkun muun yliajaman jäniksen noukin kyytiin, kun lämmin vielä oli. Nopeasti fileet voissa ja suolassa kuumassa pannussa mediumiksi. Mureaa ja hyvää.
Nyt pitäisi paloitella sitten ihan haulikolla saalistettu pupu, saas nähdä maltanko fileet pakastaa vai paistanko taas heti... Koivet pakastan kyllä ja muut roippeet keittelen irti luista ja liemen keitän kokoon fondiksi sipulin ja porkkanoiden kanssa. Se pakkaseen ja myöhemmin keittoon tai soosiin tai risottoon tms. Roipelihatkin menee sitten keitettynä pakkaseen, ovat monipuolista evästä wokkeihin, kastikkeisiin, keittoihin jne. Yhteen ateriaan kertyy helposti roippeista lihat niistä osista, mitkä useilla tulee heitettyä menemään... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 23.10.2012 19:37 Viestin aihe: |
|
|
Lihamureketta. Jäneksestä. Makkaroita tein kans jäneksestä ja hirvestä. _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jmaa Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Hel 2011 Viestejä: 144
|
Lähetetty: 23.10.2012 19:51 Viestin aihe: |
|
|
Sortaja kirjoitti: |
Tuon voisi joskus testata. |
Suosittelen vilpittömästi, oli parasta lihaa mitä koskaan olen syönyt. Fileinä "paksummat" päät ja kunnolla rosé sisältä. Nyt tuli mutustettua metsoa punaviinikastikkeessa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 23.10.2012 21:03 Viestin aihe: |
|
|
Eilen tein jäneksen ulkofileet. Hyvää oli. Suolaa ja pippuria pintaan. Kuumaan pannuun öljyä ja nokare voita. Pari minuuttia puoleltaan ja folioon vetäytymään noin viideksi minuutiksi. TUli melkeen kypsäksi, aavisuksen keskeltä punertava. Erittäin maukas. _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Peto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 10304 Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.
|
Lähetetty: 24.10.2012 15:55 Viestin aihe: |
|
|
Tigerin valmistamaa jänismakkaraa.
Hyvää oli.
Liekkö ollu vanha 50/50 resepti: yksi jänis ja yksi sika.
Jos jotain kehitettävää pitää löytää, niin seuraavalla kerralla pienempi jänis ja isompi sika.
Nyt hirvikeitolle. _________________ Vaikka muu häviää, niin metsästys jää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|