OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Ruokaa hevosenlihasta!
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 11.02.2013 20:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jep! Siitähän on kohuttu jo jonkun aikaa:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013021116659329_ul.shtml

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2013020816649469_ru.shtml

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2013021016657310_ru.shtml

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2013020916656115_ru.shtml

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2013020816655257_ru.shtml

Mä ainakin toivoisin että saisin maistaa tuota heppalasagnea!! Laughing
Mikä on syy moiseen kohuun!???? Evil or Very Mad
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 11.02.2013 20:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Emännyskin kerkis kotio töiltään ja parit siivut jäi maisteltavaksi ja kommentointi oli sitä luokkaa, että huomenna pitää ottaa lisää "maistiaisia" ulkovarastosta, samoin kuin tuo koiruus näytti tykkäävän eväästä!!! Laughing Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
late2
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Elo 2004
Viestejä: 15796

LähetäLähetetty: 11.02.2013 22:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Mä ainakin toivoisin että saisin maistaa tuota heppalasagnea!!
Meillä syötiin viikonloppuna heppamakaronilaatikkoa, kaikille maistui, vähän kehuttiinkin kokkia.

Vilperin kylmäsuolapaistitarinat kuulostaa sikäli tutulta että meilläkin tapaa syksyisin parikymmentä kiloa palvilihaa kadota jääkaapista, kukaan ei tunnusta noita syövänsä mutta niin vaan katoavat. Tai ei ehkä kokonaan, saattaa olla tämäkin yksi osasyy niihin kuivassa komerossa talvisaikaan kutistuviin ulkovaatteisiin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 11.02.2013 23:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

^^ Laughing Laughing ^^
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 12.02.2013 17:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pikkasen harmitusta pukkaa pintaan, kun en silloin alussa muistanut noita pippureita laittaa pintaan; nyt ei enää imeydy kun on jo valmiiksi kuivaa lihaa!! Evil or Very Mad

No, onneksi on tuo toinen paisti .22:n tuomana ja mikäli sen laittaa "samoilla lämpimillä" vielä menemään, niin siitten on pippureita jo suolankin seassa! Laughing Laughing

Muutama kuva taas tänpäiväisestä viipaloinneista:
Piti puukkokin teroittaa että saa ohuita viipaleita aikaiseksi Twisted Evil :


Keskeltä sitten siivu näkösälle:


Pippuria kuiteskin päälle ja suolien kera vielä partsille:


Vähän Kestileipää ( http://www.fazer.com/fi/Fazer-konserni/Tuotteet--Palvelut/Leipa-ja-leivonnaiset/BakeryProductsFI/Vaalea-ruokaleipa/FAZER-KLASSIKKO-KESTILEIPA-490G/ ) joka hyvin käy sellaiseksi melkein koko suomesta saatavaksi hyvänmakuisesta hiivaleivästä ja joka kestää säilytyksenkin, päälle sitten Saarenmaa savujuustoviipale:


Kuva savujuuston tiedoista:


Ja valmista voileipää. Cool Cool


Olipahan hyvää!! Joten sille suolapurkille on käyttöä vielä tän talven lumille, kunhan tuo edellinen on syöty!! Laughing Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9501

LähetäLähetetty: 12.02.2013 18:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Näyttipä hyvältä! Tuon voin/margiksen kun vielä korvaisi vs. tuorejuustolla.

Mistä suolet hankit? Smile

Edit: Sen kohun takana tuossa konin lihassa vain se, että se myyty nautana.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 12.02.2013 18:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ihan tavallista merisuolia joita saa joka kaupasta karkeena versiona!! Laughing Laughing

Makuasia josta ei voi kiistellä; mulla liebuskan päällä on voimakassuolaista flooraa ja hyvin asiansa ajaa!! Wink
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 12.02.2013 19:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tuota leivän päälle... siis oikean leivän.... http://www.arlaingman.fi/tuotteet/voit-ja-rasvat/ingmariini/arla-ingmariini-merisuola-rasvaseos/
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 12.02.2013 19:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eikös vilperin pitäisi sipaista reilusti valkoliekkiä leivälle ja tuohon lihankin päälle vielä? Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 12.02.2013 19:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hylsysoppa kirjoitti:
Eikös vilperin pitäisi sipaista reilusti valkoliekkiä leivälle ja tuohon lihankin päälle vielä? Wink


Valkoliekinkin käytöllä on rajansa; liian voimakas mausteena tuon kanssa nautittuna kun haluaa pitäytyä siinä miedossa lihanmaussa!!
Tuo suolausmuoto jotenkin vaimentaa hepanlihan makua ja ainoastaan pippuria kaipais kyytipojakseen lisää; ehkä mieto savu olis myös hyvä lisuke!! Wink
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 12.02.2013 19:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

petra kirjoitti:
tuota leivän päälle... siis oikean leivän.... http://www.arlaingman.fi/tuotteet/voit-ja-rasvat/ingmariini/arla-ingmariini-merisuola-rasvaseos/


Tuo se on hyveä!!! Jääp kaikki loorat, pekelit ja mokomariinit toiseksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 12.02.2013 19:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hylsysoppa kirjoitti:
petra kirjoitti:
tuota leivän päälle... siis oikean leivän.... http://www.arlaingman.fi/tuotteet/voit-ja-rasvat/ingmariini/arla-ingmariini-merisuola-rasvaseos/


Tuo se on hyveä!!! Jääp kaikki loorat, pekelit ja mokomariinit toiseksi.


Toi on vähän liiankin hyvää, ei purkki kauaa vanhene jääkaapissa.

Mutta asiaan, hyvin näyttää Vilperin liha onnistuneen, pirunmoinen nälkä pukkaa päälle kun noita kuvia katselee Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 12.02.2013 19:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pitänee kattoa kaupasta tuota Ingmanin levitettä!! Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Klpro
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Maa 2008
Viestejä: 727

LähetäLähetetty: 12.02.2013 20:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hevospalvi on sitä parempaa, mitä ohuemmaksi onnistuu leikkaamaan. Mistäköhän tuokin johtunee..

Itse menetin palvatulle hevosenlihalle sieluni Onttolan ampumaradalla lokakuussa 2012. Seuraavana päivänä emäntä ja appi&anoppi perään.

Säilykkeenä mielestäni parasta keitoissa, kylmänä ei tule maku esille.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9501

LähetäLähetetty: 12.02.2013 20:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Klpro kirjoitti:
Hevospalvi on sitä parempaa, mitä ohuemmaksi onnistuu leikkaamaan. Mistäköhän tuokin johtunee..


Jotenkin varmaan happi? Moni liha (vaikkapa paistit) on parempaa oltuaan hetken siivuina. Ei tokikaan joku filepihvi...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava
Sivu 5 Yht. 8

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com