OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Sirkulaattoreista kokemusta?
Siirry sivulle 1, 2  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Unforgiven
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tou 2005
Viestejä: 2819

LähetäLähetetty: 10.09.2017 09:04    Viestin aihe: Sirkulaattoreista kokemusta? Vastaa lainaamalla viestiä

Olen tässä harkinnut sirkulaattorin hankintaa.

Millaista kokemusta laitteista on kenties kertynyt ja löytyisikö suosituksia?

Ajattelin kokeilla ainakin hirven ja karhun sisäfileelle. Näistä jälkimmäinen meni viimeksi hieman kuivakaksi, mutta tapahtuneesta oppineena virhettä ei ole aikomus toistaa...
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 17063
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 10.09.2017 10:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sirkutinta ei ole mutta tein ihan sähkölevyllä ylikypsää savukasleria ja kyllähän tuli ihan mahtavaa.

Suolassa 24h, perus savupöntössä 2x savussa eli 2h. Sitten vakuumiin ja 87c vedessä 4h... Anto jäähtyä, seuraavana aamuna leivälle ja lusikalla sai levitellä....



Niin ja hirvenpaistia testasin myös, olisi kertasavu sille riittänyt mutta hyvää oli myös....


_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1853
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 10.09.2017 11:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Anova on ainakin toiminut kuten pitääkin. Aineksen saa kypsennettyä täsmälleen haluttuun lämpötilaan.
http://www.kettunet.com/peuran-file-sous-vide/
Viimeksi onnistui tämä 68-asteen kananmuna täydellisesti.


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Kylmä-Mika
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Tou 2010
Viestejä: 1981
Paikkakunta: Metsien ja vesien pitäjä

LähetäLähetetty: 10.09.2017 18:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

fox66 kirjoitti:
Anova on ainakin toiminut kuten pitääkin. Aineksen saa kypsennettyä täsmälleen haluttuun lämpötilaan.
http://www.kettunet.com/peuran-file-sous-vide/
Viimeksi onnistui tämä 68-asteen kananmuna täydellisesti.



Alkaa ihan lihavalla kuola valumaan... Shocked Shocked
_________________
Kertalaakiyhdistys

Team 45-70 #1181
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Unforgiven
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tou 2005
Viestejä: 2819

LähetäLähetetty: 10.09.2017 20:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Herkullisia esimerkkejä...

Kiitokset näistä.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 11.09.2017 15:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Anova ollut pitkään itselläni hankintalistalla... Jos nyt tänä syksynä saisi aikaiseksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaaleb
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Syy 2006
Viestejä: 3556

LähetäLähetetty: 11.12.2017 13:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Laitoin itselle Anova bluetooth+wifi vehkeen tilaukseen. 129€ näytti olevan:

https://eu.anovaculinary.com/

Veljeni oli tuommoisen hankkinut ja maistelin tuolla valmistettua peuranpaistia, aika hyvältä vaikutti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tiger
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 2852
Paikkakunta: Sjoki/KäMä

LähetäLähetetty: 12.12.2017 07:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Anova on itelläki. Ostin emännälle lahjaksi ehkä vähän omakin lehmä ojassa. Sousvide kypsennys on kyllä ihan omaa luokkaansa vaikka jotkut sitä hifistelynä ja humpuukina pitääkin. En oo kuitenkaa hylännyt muitakaan kypsennys vaihtoehtoja vaikka sirkulaattori talosta löytyykin, edelleen käytössä on kaasukrilli, sähköuuni, paistinpannu, kattila ja painekattila, sähkösavustin etc. etc.
_________________
Syön ammuttua lihaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Torkku
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 06 Hel 2015
Viestejä: 31

LähetäLähetetty: 12.12.2017 18:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kaaleb kirjoitti:
Laitoin itselle Anova bluetooth+wifi vehkeen tilaukseen. 129€ näytti olevan:

https://eu.anovaculinary.com/

Veljeni oli tuommoisen hankkinut ja maistelin tuolla valmistettua peuranpaistia, aika hyvältä vaikutti!


Kiitos vinkistä; kyttäillyt ko. laitetta jo hyvän tovin ja nyt lähti alennuksella tilaukseen.

Onko kokemuksia hyvistä pusseista (PA-muovia esim.) jotka kestäisivät pidempi aikaistakin kypsennystä? Taitaa nuo minigrippipussit olla vähän huonoja siihen saumojen puolesta, vai...?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaaleb
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Syy 2006
Viestejä: 3556

LähetäLähetetty: 12.12.2017 20:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei ole itsellä niistä tietämystä. Itse meinasin vakuumikoneella laitella pussiin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
älg
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Maa 2008
Viestejä: 479
Paikkakunta: ruotsi

LähetäLähetetty: 18.12.2017 14:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

https://www.kjell.com/se/sortiment/hem-kontor-fritid/fritid/kokstillbehor/koksutrustning/rubicson-sous-vide-cirkulator-p48483?eclub=S%2B8oZ6gHK4KQzEy2jdzt44W82ayF1cTGzk8wSvtIzbU%3Dkibv8AW4XySGpWxOwliUw1Yg1s3d5HUiguy13ZahkhdJAJodb0SniR3Or517zdEi07alyj%2BDnhHDMZnJsqvC%2F2gLDhx3oRNJV3%2F6pmOBWP8wsyKoSmfhmAuBQNeeq5RylA1%2B8GinLYSJbyjg5pSVzMVdfvcEtps7FagGpRsujKQ%3D&utm_source=eClub&utm_medium=email&utm_campaign=1712_jul_h tälläsestä tuli sähköpostis mainos näyttää olevan samannäkönen nimi vain on eri n.80eeroo tarjouksessa pitää ehkä hankkia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
veskuna
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Maa 2004
Viestejä: 316
Paikkakunta: Pohjois Korea

LähetäLähetetty: 19.12.2017 15:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sainsare tyhjiökypsennyslaitteen laitoin tilaukseen Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 20.12.2017 16:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos tuon tötterön kanssa kypsyttää, pitääkö liha olla vaakkumissa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaaleb
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Syy 2006
Viestejä: 3556

LähetäLähetetty: 20.12.2017 16:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Joo mielellään, ettei ne mehut siitä lihasta valu siihen vesihauteeseen. Vakuumin asiaa ajaa myös minigrip-pussi, josta pyritään kaikki ilma puristelemaan pihalle.

Oma vehje tuli toissapäivänä. Eilen keittelin munia ja tänään on ollut tuossa ässehtimässä naudan paahtopaistipihvejä testauksessa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 20.12.2017 18:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nii tuon pussituksen tiesin, mut jos se pelkällä pussituksella onnaa, ni ei tarvii vaakkumia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle 1, 2  Seuraava
Sivu 1 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com