OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 190, 191, 192  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
viisasverneri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Syy 2008
Viestejä: 1354

LähetäLähetetty: 03.08.2020 18:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven potkakiekkoja rosvopaistin tapaan - tämä tosin lauantaina. Saipahan viimeiset kiekot pois pakastimesta. Lisukkeita avotulella: kanttarelleja (pakasteesta) ja mustikoita samalla pannulla. Uusia pottuja, porkkanoita ja naurista. Sipulia ja herneitä. Omenaakin oli joukossa ja jotain kastikkeen omaista.
Useampi kokki ei aina tarkoita huonompaa soppaa - kellään ei ruoka syömättä jäänyt.
Kaikki tämä erään maisemaravintolan terasilla Inarin erämaa olosuhteissa. Jälkiruoaksi nautimme hilloja suoraan mättäästä. Taatusti tuoretta.
Nuotionsavu vain aiheutti jomottavan päänsäryn, jota kärsittiin porukalla sunnuntaina.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mehtäinssi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Tam 2019
Viestejä: 379

LähetäLähetetty: 03.08.2020 19:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peltitölkkihirveä con patatas pobres. Avotulella.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 14.08.2020 14:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt on avoin et mitä teen, peura/kauris/hirvi. kanttarelli soosi on valmis. Uutukais potui vois väsätä kylkeen, mut liha on auki.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
EIVA
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Maa 2013
Viestejä: 3306
Paikkakunta: Itä-Suomi

LähetäLähetetty: 14.08.2020 17:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyyhkyn täkkää amerikanpekoniin käärittynä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1853
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 07.10.2020 20:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Savupeurapasta. Purjoa, valkosipulia, mustapippuria, suolaa, palvipeuraa, ruokakerma, smetana, timjami, parsakaali ja parmesan.
Ainaskin noita ja päälle ruohosipulia ja oman maan kirsikkatomaattia.


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1853
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 11.10.2020 15:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Palvipeurakeitto. Peruna, porkkana, purjo, lihaliemi, revittyä peuran palvilihaa, maustepippuri, laakerinlehti, persilja, smetana, itse paahdetut valkosipuli-timjamikrutongit. Kasvikset kuullotettu kirnuvoissa ja keitinliemeen heitetty palviluu. Annokseen krutongit, persilja ja lusikallinen smetanaa. Yksinkertaista mutta hemmetin hyvää.


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
teneraattori
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 03 Tam 2008
Viestejä: 79
Paikkakunta: päijät-häme

LähetäLähetetty: 12.10.2020 15:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven ulkofilettä
_________________
"Jokainen metsästyspäivä lisää ihmisen elinikää saman verran"---elän siis vanhaksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Havumetsä
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Syy 2012
Viestejä: 1121
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 20.12.2020 20:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Flambeerattuja sepelkyyhkyn rintapaloja kera konjakkisen kermakastin. Lohkopottuja friteerasin siihen kylkeen. Hyvää oli.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mehtäinssi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Tam 2019
Viestejä: 379

LähetäLähetetty: 20.12.2020 21:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Riistakäristystä perunamuusin päällä ja suolakurkkua ohessa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mehtäinssi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Tam 2019
Viestejä: 379

LähetäLähetetty: 20.12.2020 21:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Riistakäristystä perunamuusin päällä ja suolakurkkua ohessa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1853
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 01.01.2021 20:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Alkupaloiksi hirven vasan petite tender salaattipedillä. Pääruoaksi haudutettua koppeloa kaaliin käärittynä, puikulamuusia ja haudutusliemestä kastike.






_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
VeeMu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Syy 2016
Viestejä: 178
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 02.01.2021 20:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

lähes riistaa eli poroa, paistikappaleesta ensin pinnat kiinni pannulla ja siitä uuniin kunnes sisälämpö 55 astetta ja valkosipulikerma perunat kylkeen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tee667
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Jou 2015
Viestejä: 731

LähetäLähetetty: 03.01.2021 17:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lasagnea hirvijauhelihasta
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
"RosteriSako"
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Maa 2008
Viestejä: 1178
Paikkakunta: siellä sun täällä

LähetäLähetetty: 03.01.2021 18:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

kyllähän tuo taas tipahti,sorsanfile medium ja hyvä pippurikastike ja peruna kylkeen. kyllä se vaan tuo sorsa on yks parhaimmista lihoista. Wink
_________________
saahan sitä epäillä vaan yritähän todistaa!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 17059
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 23.01.2021 13:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Leivinuunissa hitaasti kypsynyttä oman riistapellon rusakkoa, rapeita ranskalaisia ja sipulikastiletta.... Voi pojat miten pehmeää ja maukasta.




_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 190, 191, 192  Seuraava
Sivu 168 Yht. 192

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com