Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
viisasverneri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Syy 2008 Viestejä: 1354
|
Lähetetty: 03.08.2020 18:41 Viestin aihe: |
|
|
Hirven potkakiekkoja rosvopaistin tapaan - tämä tosin lauantaina. Saipahan viimeiset kiekot pois pakastimesta. Lisukkeita avotulella: kanttarelleja (pakasteesta) ja mustikoita samalla pannulla. Uusia pottuja, porkkanoita ja naurista. Sipulia ja herneitä. Omenaakin oli joukossa ja jotain kastikkeen omaista.
Useampi kokki ei aina tarkoita huonompaa soppaa - kellään ei ruoka syömättä jäänyt.
Kaikki tämä erään maisemaravintolan terasilla Inarin erämaa olosuhteissa. Jälkiruoaksi nautimme hilloja suoraan mättäästä. Taatusti tuoretta.
Nuotionsavu vain aiheutti jomottavan päänsäryn, jota kärsittiin porukalla sunnuntaina. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mehtäinssi Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Tam 2019 Viestejä: 379
|
Lähetetty: 03.08.2020 19:03 Viestin aihe: |
|
|
Peltitölkkihirveä con patatas pobres. Avotulella. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 14.08.2020 14:07 Viestin aihe: |
|
|
Nyt on avoin et mitä teen, peura/kauris/hirvi. kanttarelli soosi on valmis. Uutukais potui vois väsätä kylkeen, mut liha on auki. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
EIVA Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Maa 2013 Viestejä: 3306 Paikkakunta: Itä-Suomi
|
Lähetetty: 14.08.2020 17:45 Viestin aihe: |
|
|
Kyyhkyn täkkää amerikanpekoniin käärittynä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 07.10.2020 20:42 Viestin aihe: |
|
|
Savupeurapasta. Purjoa, valkosipulia, mustapippuria, suolaa, palvipeuraa, ruokakerma, smetana, timjami, parsakaali ja parmesan.
Ainaskin noita ja päälle ruohosipulia ja oman maan kirsikkatomaattia.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 11.10.2020 15:07 Viestin aihe: |
|
|
Palvipeurakeitto. Peruna, porkkana, purjo, lihaliemi, revittyä peuran palvilihaa, maustepippuri, laakerinlehti, persilja, smetana, itse paahdetut valkosipuli-timjamikrutongit. Kasvikset kuullotettu kirnuvoissa ja keitinliemeen heitetty palviluu. Annokseen krutongit, persilja ja lusikallinen smetanaa. Yksinkertaista mutta hemmetin hyvää.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
teneraattori Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 03 Tam 2008 Viestejä: 79 Paikkakunta: päijät-häme
|
Lähetetty: 12.10.2020 15:21 Viestin aihe: |
|
|
Hirven ulkofilettä _________________ "Jokainen metsästyspäivä lisää ihmisen elinikää saman verran"---elän siis vanhaksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Havumetsä Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Syy 2012 Viestejä: 1121 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 20.12.2020 20:36 Viestin aihe: |
|
|
Flambeerattuja sepelkyyhkyn rintapaloja kera konjakkisen kermakastin. Lohkopottuja friteerasin siihen kylkeen. Hyvää oli. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mehtäinssi Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Tam 2019 Viestejä: 379
|
Lähetetty: 20.12.2020 21:20 Viestin aihe: |
|
|
Riistakäristystä perunamuusin päällä ja suolakurkkua ohessa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mehtäinssi Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Tam 2019 Viestejä: 379
|
Lähetetty: 20.12.2020 21:20 Viestin aihe: |
|
|
Riistakäristystä perunamuusin päällä ja suolakurkkua ohessa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 01.01.2021 20:09 Viestin aihe: |
|
|
Alkupaloiksi hirven vasan petite tender salaattipedillä. Pääruoaksi haudutettua koppeloa kaaliin käärittynä, puikulamuusia ja haudutusliemestä kastike.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
VeeMu Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Syy 2016 Viestejä: 178 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 02.01.2021 20:12 Viestin aihe: |
|
|
lähes riistaa eli poroa, paistikappaleesta ensin pinnat kiinni pannulla ja siitä uuniin kunnes sisälämpö 55 astetta ja valkosipulikerma perunat kylkeen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tee667 Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Jou 2015 Viestejä: 731
|
Lähetetty: 03.01.2021 17:38 Viestin aihe: |
|
|
Lasagnea hirvijauhelihasta |
|
Takaisin alkuun |
|
|
"RosteriSako" Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Maa 2008 Viestejä: 1178 Paikkakunta: siellä sun täällä
|
Lähetetty: 03.01.2021 18:15 Viestin aihe: |
|
|
kyllähän tuo taas tipahti,sorsanfile medium ja hyvä pippurikastike ja peruna kylkeen. kyllä se vaan tuo sorsa on yks parhaimmista lihoista. _________________ saahan sitä epäillä vaan yritähän todistaa! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17057 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 23.01.2021 13:36 Viestin aihe: |
|
|
Leivinuunissa hitaasti kypsynyttä oman riistapellon rusakkoa, rapeita ranskalaisia ja sipulikastiletta.... Voi pojat miten pehmeää ja maukasta.
_________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|