Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 10.09.2021 17:47 Viestin aihe: |
|
|
Versio ampujan leivästä eli shooter's sandwich. Tämä on siis aivan superhyvä reissueväs! Tämä versio tehty isoihin sämpylöihin. Täytteenä chilihilloketta, haudutettua hirven lapapaistisuikaleita, pannulla paahdettua sipuli-paprikasekoitusta ryyditettynä worchesterilla ja soijalla, sulatejuustoa, raastettua piparjuurta ja kannessa ohut sipaisu dijonsinappia. Sämpylöistä hattu pois, koverretaan sisus, täytteet sisään ja muutamaksi tunniksi painon alle. Tuloksena on helposti nautittava, maukas, ruokaisa ja täyttävä aivan loistava reissueväs! Suosittelen. Kyllä nimittäin maistui matkalla Savukoskelle...
Edittinä: Velipoika tuumasi että aivan järjettömän hyvää!
_________________
Viimeinen muokkaaja, fox66 pvm 15.09.2021 01:28, muokattu 1 kertaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mikle Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 04 Lok 2019 Viestejä: 41
|
Lähetetty: 13.09.2021 16:10 Viestin aihe: |
|
|
Teerivelliä jossa kuivattuja suppilovahveroita makua antamassa sekä paahdettuja kauraleipäsiä. Kahden linnun ropista ja koivista tulee pariin syöntikertaan kun suurustaa ja laittaa lopuksi kermaa. Fileet paistelin lauantaina tuoreeltaan mediumiksi, suppikovahvero soosia ja rapeat lohkoprunat uunissa raaoista perunoista.
Oli hyvvää |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 15.09.2021 01:39 Viestin aihe: |
|
|
Kuva olis kiva... Laittakaahan kuvia kehiin etten oo ainut... _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
tee667 Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Jou 2015 Viestejä: 731
|
Lähetetty: 15.09.2021 08:01 Viestin aihe: |
|
|
Foxi on nostanut ton kynnyksen kuvien laittamiseen aika korkeaksi |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 18.09.2021 23:48 Viestin aihe: |
|
|
Vuosittainen kaveritapaaminen yhden mökillä.
Alkupalaksi paahtoleipä, päällä sipaisu voita, ruohosipulituorejuustoa, pannulla paahdettua herkkutattia, sipulia, hanhen ja sorsan sydämiä sekä hanhen maksaa. Kyljessä tuoresalaatti, salaattia, sipulia, omenaa ja sitruunainen vinegretti.
Pääruoaksi halusin tarjota jo aiemmin mainitsemaani ahvenrisottoa kuullakseni kavereiden mielipiteet. Molemmat ruoat upposi kettuilematta ja ahvenrisotosta seurueen nuorin 16-vuotias poika tuumasi että tämä on taivaallista! Ihan hyvä palaute kokille.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nimrod Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2005 Viestejä: 15026
|
Lähetetty: 19.09.2021 21:29 Viestin aihe: |
|
|
Hirven vasan maksaa mediumina, kiillotettua sipulia ja pottuja.
Ja kun pakastimeen katsoo, niin taas mennään vuosi melko vahvasti hirvilinjalla... Poroa, kaurista ja peuraa sitten välipalaksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Niskahikinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Syy 2019 Viestejä: 394 Paikkakunta: Kymenlaakso
|
Lähetetty: 20.09.2021 16:29 Viestin aihe: |
|
|
Kauriin jauhelihaa pihvinä, kunnolla ruskeaksi paistettua perunaa, Parsakaalia esikeitetty ja puolikkaana paistettu pannulla, sienikastike viherpippurilla ja Brocollia. Päälle punaviini. Maun mukaan. Itse otin Espanjalaista Hombros Mencia 2019, liian voimakas, mutta sitä nyt sattui kaappiin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Shawn Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Lok 2013 Viestejä: 420 Paikkakunta: PKS/Häme
|
Lähetetty: 26.09.2021 20:24 Viestin aihe: |
|
|
Peuranvasan niskasta tehtyä pataa. Tulee muuten syötyä toistekin. Sen niskan nyhertäminen leikkuuvaiheessa suht puhtaaksi jauhelihatavaraksi on melkoista vasenniplaamista, mutta hommalta välttyy kun pistää koko niskan parina pätkänä noin 7 tunniksi pataan lihaliemen, porkkanan, sellerin, lantun, sipulin ja mausteiden kanssa. Tuosta ei enää liha mureammaksi muutu. _________________ "When you have to shoot, shoot! Don't talk!" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Fspitz Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1296 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 26.09.2021 21:14 Viestin aihe: |
|
|
Hirven vasan sydäntä papupadassa. (neljää eri papua ja punaisia linssejä) vähän juureksia, sambal olek, sipuleita. _________________ Minkä sanoin sen voin myös perua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Niskahikinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Syy 2019 Viestejä: 394 Paikkakunta: Kymenlaakso
|
Lähetetty: 26.09.2021 22:18 Viestin aihe: |
|
|
Kauriin käristystä poron tapaan ja lapin puikulaa. Ykainkertaisen hyvää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
JSP Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Syy 2009 Viestejä: 8022 Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa
|
Lähetetty: 02.10.2021 10:28 Viestin aihe: |
|
|
Onko foxilla vinkkiä millaisia kastikkeita kannattais teeren täkkäluista keitellä? Joskus laitoit jonku ohjeen mikä oli hyvä, mutta on jo unohtunut. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 09.10.2021 16:48 Viestin aihe: |
|
|
Esim. jotenkin näin:
Kuumalle pannulle rangat ja koivet ja paahdetaan niihin väriä. Sekaan lohkottuja kasviksia, esim. punajuuri, nauris, porkkana, lanttu, sipuli, lisäksi valkosipuli, pippuri, tuore timjami ja laakerinlehti. Lisätään nestettä niin että kasvikset peittyvät ja sekaan yksi kanaliemikuutio. Keitellään kasaan ja siivilöidään. Suurustetaan hieman maizenalla, lisätään voinokare ja tarkistetaan maku. Punajuurella saa myös mukavasti väriä soosiin. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 09.10.2021 16:53 Viestin aihe: |
|
|
Hirvikäristyspäivä...
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1853 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 10.10.2021 10:53 Viestin aihe: |
|
|
Peuraa palvaamosta...
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
JSP Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Syy 2009 Viestejä: 8022 Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa
|
Lähetetty: 10.10.2021 11:14 Viestin aihe: |
|
|
fox66 kirjoitti: | Esim. jotenkin näin:
Kuumalle pannulle rangat ja koivet ja paahdetaan niihin väriä. Sekaan lohkottuja kasviksia, esim. punajuuri, nauris, porkkana, lanttu, sipuli, lisäksi valkosipuli, pippuri, tuore timjami ja laakerinlehti. Lisätään nestettä niin että kasvikset peittyvät ja sekaan yksi kanaliemikuutio. Keitellään kasaan ja siivilöidään. Suurustetaan hieman maizenalla, lisätään voinokare ja tarkistetaan maku. Punajuurella saa myös mukavasti väriä soosiin. |
Kiitoksia. Tämän tyylinen se taisi olla jonka unohdin. Täytyy tehdä isompi satsi. Jos pakkaseen tekee niin kannattaako tuo voi jättää pois ja tehdä loppuun vasta kun tarvii? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|