Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
Lähetetty: 08.06.2007 19:38 Viestin aihe: |
|
|
Lapinleuku kirjoitti: | Oisit vaan kokeillu käristyksenä ilman keittelyä. Toki kolttien käristys tattien kanssa tehdään kans kypsästä lihasta. | Täh käristys kypsästä lihasta |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lapinleuku Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Tam 2006 Viestejä: 917 Paikkakunta: Inari
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 14.06.2007 10:52 Viestin aihe: |
|
|
Ennenhän kehuttiin, että : "Joka keitetyn paistaa, se makian maistaa".
Sitkeälle lihalle sopiva pehmennyskonsti. Ja hyvää tulee! _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Derzu Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 2457 Paikkakunta: Suomenselän vierillä, Perho
|
Lähetetty: 26.06.2007 21:25 Viestin aihe: |
|
|
Äitimuorilta olen oppinut, liekö ihan paikallista perinnettä. Jänis palotaan ja keitetään. Kun lihat irtoaa luista, ne pilputaan pannulle ja paistetaan kevyesti voin kera. Mausteeksi vain suolaa (keitinveteen) ja leukaan iskee minun mielestä oikea jäniksen hyvä maku. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 26.06.2007 22:44 Viestin aihe: |
|
|
Sittenpä olet päässyt hyvän ja kypsän lihan maistamaan ( ) _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|