OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Helppo sorsaresepti ekakertalaiselle
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Vonkamies
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1471
Paikkakunta: Suomi

LähetäLähetetty: 07.09.2007 16:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Älkääs nyt pojat
_________________
Sako Finnlight aito Suomalainen
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
propulsion
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Elo 2006
Viestejä: 237
Paikkakunta: Mänttä-Vilppula

LähetäLähetetty: 10.09.2007 16:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

16 vastausta ja 2 varsinaista ohjetta, melko heikko prosentti...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kirppu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Jou 2004
Viestejä: 957
Paikkakunta: jossain suomessa

LähetäLähetetty: 11.09.2007 13:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ELLU69 kirjoitti:
Shocked Laughing Laughing Laughing ....mites sää noin äksy olet Laughing



jollei saannut sorsapaistia ja vaimokin on ..... Shocked Embarassed
_________________
minäkö yksinkertainen nyt en oikein ymmärrä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 12.09.2007 00:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

kirppu kirjoitti:
ELLU69 kirjoitti:
Shocked Laughing Laughing Laughing ....mites sää noin äksy olet Laughing



jollei saannut sorsapaistia ja vaimokin on kana ..... Shocked Embarassed
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Punajalaka
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Tam 2006
Viestejä: 3187
Paikkakunta: :)

LähetäLähetetty: 05.01.2009 04:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itellä iski tuosa iltasella oikeen kokkaus vimma ja kävin kaupasta hakee oikeen tarpeet sorsapistin lisukkeiksi, sitte huomasin vaa semmosen pahan puutteen kaupunkityökämpässäni, että eihän mulla oo täälä mitään ruuanlaitto astioita -> siirty kokkaukset huomiselle. Tarkotus oiskuiteski laittaa jouhkaria oikeen tosissaa ja seuraksi tulista valkosipulikastiketta ja riisiä, saapa nähä miten toimii, ku en oo oikeestaa ikinä enne laittanu tulista sorsaa. Razz
_________________
No ehä minä, mutta muut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Punajalaka
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Tam 2006
Viestejä: 3187
Paikkakunta: :)

LähetäLähetetty: 05.01.2009 20:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt on kokkaus vehkeetki hommattu ja alakaa jouhkarit 5h uunireissun jälekeen olee valmiina, aikasta mureeta oli kun napsin jo pikku palasia. Razz
_________________
No ehä minä, mutta muut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Marirt
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 26 Syy 2008
Viestejä: 80
Paikkakunta: Keski-Suomi

LähetäLähetetty: 05.01.2009 21:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meillä tuppaa jäämään sorsan lihojen laitto seuraavaan kesään joten pakastinta tyhjennellessä kesä aikaan tulee tehtyä sorsista seuraavaa:

Pilko sorsa lintujen lihat haluamiksi paloiksi.
Pistä palat kippoon ja mukaan REILUSTI Saarioisen grillaus - tai marinointi kastiketta.
Anna maustua 1-2 päivää.
Paista kuumassa voissa muurikka pannulla.
Lisukkeeksi valmista ihan mitä ikinä haluat...

...unohtamatta sopivaa ruoka juomaa oman maun mukaan...

Huom! En ole koskaan kokeillut sisätiloissa teflon pannulla joten jokainen kokeilkoon edellistä omalla vastuullaan!
_________________
Todennäköisesti suurin osa isännistä voidaan opettaa tottelemaan koiraansa Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Salko L.
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 02 Jou 2008
Viestejä: 11
Paikkakunta: Turun tienoo

LähetäLähetetty: 27.01.2009 18:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olen soveltanut viinikukkoresptiä. Toimii, googlella löytyy.
_________________
Se on juotavapullo ja syötävälautanen
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Jersu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Hei 2006
Viestejä: 1519
Paikkakunta: seinäjoki

LähetäLähetetty: 28.01.2009 21:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Salko L. kirjoitti:
Olen soveltanut viinikukkoresptiä. Toimii, googlella löytyy.


Sitä ei saanu tännä kopsattua???
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
tetri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2005
Viestejä: 7344

LähetäLähetetty: 28.01.2009 21:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jersu kirjoitti:
Salko L. kirjoitti:
Olen soveltanut viinikukkoresptiä. Toimii, googlella löytyy.
Sitä ei saanu tännä kopsattua???

Surprised Tuossa yksi niistä kymmenistä tarjokkaista:

Coq au Vin
( Viinikukko ) ( 4:lle )
Aika: 1 1/4 tuntia

1 ( n. 1 kg ) broileri
2 rkl vehnäjauhoja
1 - 1 1/2 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 rkl voita, margariinia tai öljyä
1 - 2 valkosipulin kynttä
ripaus timjamia
1 laakerinlehti
4 dl punaviiniä
15 pikkusipulia
200 g pieniä herkkusieniä
150 g savupekonia
persiljaa
Leikkaa sulanut, huuhdottu ja kuivattu lintu annospaloiksi.
Leivitä palat suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa.
Ruskista palat sopivissä erissä pannussa ja siirrä sitä mukaa pataan.
Lisää puserretut valkosipulinkynnet, timjami, laakerinlehti ja kaada viini päälle.
Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla n. 20 min.
Kuori sillä välin sipulit ja suikaloi pekoni.
Ruskista keskenään kevyesti sipulit, sienet ja pekonisuikaleet.
Siirrä pataan ja anna edelleen hautua n. 20 min.
Tarkista maku ja hienonna valmiin ruoan pinnalle persiljaa.
Tarjoa riisin kera.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
duster
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Hel 2005
Viestejä: 641

LähetäLähetetty: 28.01.2009 22:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Millähän nuo sienet vois korvata? Muuten kuulostaa niin hyvältä tuo resetti, mutta ne sienet... Olisko joku hetelmä? Vaikka bataatti? Tai kotimainen potaatti? En minä tiiä, kun aina vaan jätän ne sienet pois. Tuossa kuitenkin tulee jonkunlainen lovi reseptiin, jos 200 g aineksia jää pois.
_________________
Gsp
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tetri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2005
Viestejä: 7344

LähetäLähetetty: 28.01.2009 23:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Muutama sipuli ja/tai pekoni extraa.
Noita valkosipuleita en itse pusertaisi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tosimies 3v.
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Kes 2006
Viestejä: 148

LähetäLähetetty: 29.01.2009 09:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Isompi sorsa Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Perdiz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 884
Paikkakunta: Mehtän puolella

LähetäLähetetty: 21.08.2009 17:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nostetaas tätä ylöspäin.
Sorsanlihaa varmaan muillakin jääkaapissa ja viikonloppuna aikomus kokkaukseen käyttää aikaa.
Pienille pojilleni maistui parhaiten vain pannulla paistettuna ja miedosti maustettuna. Maku ainakin aidoimmillaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Elwood
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1418
Paikkakunta: Siilinjärvi

LähetäLähetetty: 25.08.2009 06:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"Nirsoilijoille" nopeat nugetit.
-Leikkaa rintalihat ohuiksi leikkeiksi.
-Kevyt maustaminen.
-Kasta korppujauhoissa ja kananmunassa ja paista.
Päihittää kananugetit tullen, mennen.
_________________
Tosi asiaa ei tarvitse uskoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
Sivu 2 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com