Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
snapshot Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 28 Tam 2013 Viestejä: 103
|
Lähetetty: 28.02.2013 19:41 Viestin aihe: |
|
|
Rusakkopataa... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 10.03.2013 10:38 Viestin aihe: |
|
|
Eilen tuli nautittua Portviinissä haudutettua otsoputsopeuraa plus pakolliset gocnacpuolukkamustaviinimarjasurvos, kanttarekkikastike,yms
Jäi täksikin päiväksi vielä sama menyy. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pussihousuelvis Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Hel 2011 Viestejä: 2650
|
Lähetetty: 10.03.2013 11:45 Viestin aihe: |
|
|
Perkula...löytyi pakastimesta puolivuotta vanhaa lohta ja siikaa. Ajattelin ,että peli on pelattu. Lohifile yllättäen menetteli paistaen.
Savustettaessa ei "maallikko" huomannut juuri mitään. Siika oli hieman mauttomampi. Asiaa vaikutti ilmeisesti holellinen pakastaminen. Vaakkumi ja sitruunamehu. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
Lähetetty: 17.03.2013 12:45 Viestin aihe: |
|
|
Tänään tehtiin arkista perusruokaa, mutta sunnuntain kunniaksi hieman tavanomaisesta poikkeavista raaka-aineista. Omassa keittiössäni fenkoli on jäänyt pahasti syrjään ja aivan suotta. Raa'an salaattifenkolin anikseen taipuva, mausteinen ja makeahkokin maku mietonee sopivasti kypsennettäessä. Lopputulos toimii hyvin haudutetun riistanlihan ja kerman kanssa. Voit käyttää tässä reseptissä peuranlihan sijaan aivan hyvin myös hirveä, kaurista, villisikaa, poroa tai vaikka jänistä.
Resepti löytyy täältä:
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2013/03/peura-fenkolikastike.html _________________ http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 17.03.2013 12:59 Viestin aihe: |
|
|
fenkolimuhennokseen voi kokeilla mausteeksi liraus pernodia, toimii hyvin kunhan malttaa annostella sopivasti. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
Lähetetty: 17.03.2013 13:02 Viestin aihe: |
|
|
MPOulu kirjoitti: | fenkolimuhennokseen voi kokeilla mausteeksi liraus pernodia, toimii hyvin kunhan malttaa annostella sopivasti. |
Loistava idea! Täytynee kokeilla seuraavalla kerralla _________________ http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Aktiini Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Hel 2011 Viestejä: 747
|
Lähetetty: 17.03.2013 15:34 Viestin aihe: |
|
|
Sorsan koipia pari vakuumipussillista meni siinä paistellessa napsiessa. Vieläkö joku kertos miten kanalinninkoivista sais syömäkelpoista ruokaa nii avot. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 17.03.2013 17:24 Viestin aihe: |
|
|
Aktiini kirjoitti: | Sorsan koipia pari vakuumipussillista meni siinä paistellessa napsiessa. Vieläkö joku kertos miten kanalinninkoivista sais syömäkelpoista ruokaa nii avot. |
itse haudutan miedolla lämmöllä niin kauan että lihat alkaa irtoamaan luista, muu perhe ei niihin jänteiden takia koske joten mulle ne aina jää.
Punkku- tai kermapohjainen haudutusliemi, mausteet oman maun mukaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 17.03.2013 19:29 Viestin aihe: |
|
|
Teerenkoivet on mahtava iltanaposteltavaa kun ruskistaa ne yhtä aikaa päivällisen kanssa ja jättää sitten tunneiksi uuniin miedolle lämmölle kannen alle etteivät kuivu. Tuommonen satakunta astetta on ihan jees. Allekin voi olla jos antaa aikaa oikein kunnolla. Ne jänteethän ei haittaa mitään kun liha irtoaa niistä henkäisemällä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lyrurus Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 2009 Paikkakunta: Muurame
|
Lähetetty: 17.03.2013 19:46 Viestin aihe: |
|
|
Teeripaistia. Vanha kukko, elikkä mukavan tiukka liha. Pehmenihän se pikkuisen kun 2½ tuntia hauduttelin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16768
|
Lähetetty: 31.03.2013 12:27 Viestin aihe: |
|
|
Hirvikäristystä ja perunamuussia likan ja hänen kavereiden pyynnöstä. Kerran nuorisolle kelpaa, niin pakko tehdä ja kun joukossa on sellaisia nuoria, joiden kotona ei metsästetä ja heillekin maistuu riistanliha, niin vielä suurempi pakko tehdä. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tuhola Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Maa 2004 Viestejä: 21437 Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 16.04.2013 13:31 Viestin aihe: |
|
|
Majavaa söin eilen ja tänään. On se jumankauta hyvää lihaa. Aivan erilaista kuin mikään muu. Ihan ehdoton suosikkini. Pari käristys pakettia laitoin pakkaseen ja loput lihat grillataan vappuna.
Ainut mikä meni tässä eilisessä ja tän päiväsessä majavaruuassa pilalle oli ettei ollut mustaa portteria ruokajuomaksi. Sitä tämä kyllä huutaisi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
Lähetetty: 16.04.2013 13:34 Viestin aihe: |
|
|
tuhola kirjoitti: | Majavaa söin eilen ja tänään. On se jumankauta hyvää lihaa. Aivan erilaista kuin mikään muu. Ihan ehdoton suosikkini. Pari käristys pakettia laitoin pakkaseen ja loput lihat grillataan vappuna.
Ainut mikä meni tässä eilisessä ja tän päiväsessä majavaruuassa pilalle oli ettei ollut mustaa portteria ruokajuomaksi. Sitä tämä kyllä huutaisi. |
Pistäs jakoon muutama HYVÄ majava-resepti. Kiinnostaisi kovasti. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|